0715765041 
 

Krijg specials in mail of de open lane app, zie je scores en statistieken overzichtelijk in de app en nog veel meer!

Meld u aan voor Sync Passport

 

Onze moderne Bowlingbanen zijn ook voor de sportbowler bijzonder geschikt.

anvilaneBrunswick Anvilane kunststof banen worden gezien als de Ferrari onder de banen, de Amerikaanse profs uit de PBA tour spelen nergens anders op!

Elke zaterdagochtend leggen wij verschillende patronen neer voor trainingen.

 


MAX lane machine 1600x1600 green trans 17f4986ac7f4990eb3b95b1b30d5f652Om deze kunststofbanen te onderhouden en te voorzien van een vers laagje olie hebben wij de beschikking over een Brunswick Envoy MAX oliemachine (de eerste in Nederland!), deze heeft een olieinjectiesysteem aan boord waardoor het patroon op de baan tot op de board nauwkeurig kan worden geplaatst.
Hierdoor is het mogelijk de diverse patronen die gebruikt worden in de USA door de PBA spelers op de baan neer te leggen.

Onze Brunswick GSX machines zijn wereldwijd bekroond om hun minimale downtime. Elke sportbowler weet hoe vervelend het is als zijn/haar spel onderbroken wordt door een storing, door deze machines is dit tot een minimum beperkt. Bijkomend voordeel is dat bij deze machine pinopstellingen kunnen worden aangegeven, hierdoor is trainen véél efficiënter.

Onze "eigen" Bowlingvereniging, de BVLZW, heeft op 3 doordeweekse avonden competities. Momenteel zijn er 50 teams die bij de senioren competitie spelen. Daarnaast is er een aparte jeugdafdeling. Mocht je hier aan deel willen nemen ga dan even naar de website van de vereniging voor verdere informatie, of. kom langs op een van de speelavonden. 

bowling menken

 openingstijden      
 maandag tot en met vrijdag     12.00 uur  0.00 uur
 zaterdag 10.00 uur - 0.00 uur
 zondag 11.00 uur - 22.00 uur