REVIVOR -De huidige generatie agressieve Reactive/Particle bowlingballen absorberen de baanolie zoals een spons water absorbeert. Na verloop van tijd zal de coverstock (buitenkant) van de bal doordrenkt zijn met olie en zal de bal grotendeels zijn reactie en hook capaciteit verliezen. Om deze olie uit de bal te verwijderen maken wij gebruik van de Revivor, dit systeem is geheel ontwikkeld en samengesteld door Innovative Bowling. Dit apparaat gebruikt een temperatuur gecontroleerd luchtsysteem, een vernuftigd roterend systeem en speciale pads om de baanolie veilig uit de bal te verwijderen. Nadat de bal een behandeling door de Revivor heeft ondergaan zal hij weer reageren zoals hij deed toen U hem net kocht.

Dit apparaat is door o.a. Brunswick goed bevonden om uw materiaal te onderhouden.

Olievrij maken € 12,50 per bal,
eventueel inclusief schuren en polijsten voor € 19,50

Veilig verwijderen van olie met power gel scuff van Motiv.
Deze cleaner is meer dan een balcleaner.


Motiv Power Gel Scuff

Duizenden bowlers gebruiken Power Gel Scuff, maar velen realiseren zich niet dat het niet alleen een ontvettende werking heeft. Het kan zelfs gebruikt worden om op een veilige manier olie uit het buitenmateriaal van de bal te onttrekken.

We hebben allemaal wel eens de horror verhalen gehoord over bowlers die hun bal in de oven plaatste waarna ze barsten. Overmatige warmte kan ernstige schade veroorzaken. Met Power Gel Scuff is het zeer eenvoudig gewoon toe te passen, laat het drogen, en borstel het af.

Hoe werkt het: Breng Power Gel scuff aan op de bovenste helft van de bal, hierdoor ontstaat een dikke laag op het oppervlak. Na ongeveer 1 uur is de laag gedroogd van vloeistof naar poeder. Tijdens het proces van vloeistof naar poeder onttrekt de gel de olie uit de schil van de bal, de olie wordt geabsorbeerd door het poeder. Als het volledig droog is borstel of stofzuiger het poeder van de bal. Draai de bal om en herhaal het proces. Het is echt zo simpel.

 

Wij hebben de beschikking over een Haus Resurfacing machine voor het perfect opknappen van de bal.
Een behandeling in combinatie met een revivor behandeling zal de bal terug brengen naar fabriekswaarden en hem er niet alleen uit laten zien als een nieuw, maar ook de werking terug hebben zoals de bal uit de doos/fabriek kwam.

 Onderhouds artikelen
In onze shop hebben wij een complete lijn onderhoudsproducten.