Voor afspraak proshop telefoonnummer Bas 0654258045

Welke bal u ook zoekt wij kunnen er aankomen.

Voor beginnende bowlers is een polyester bal de beste optie, polyester is een hard en glad materiaal wat weinig frictie veroorzaakt op de baan. Deze bal gaat redelijk recht over de baan en is dus prima te controleren.

Indien de controlle en het gevoel aanwezig is kan de stap gemaakt worden naar een urethane bal, urethane is iets poreuzer en krijgt een beetje grip op de baan waardoor er een boogje gemaakt kan worden.

De volgende stap is een bal van reactive materiaal, deze is nog poreuzer en geeft een nog grotere "hook" op de baan.

Voor de echte diehards is er ook nog proactive, hiervoor dient de controlle over de bal 100% te zijn want bij een klein foutje wordt je direct afgestraft doordat de bal niet op de plaats komt die je in gedachte had voordat de bal los kwam.

 

Onze proshop voorzien van IBPSIA keurmerk.

Onze proshop is ook lid van IBPSIA, dit is een vereniging van bowling proshops, en bowling trainers.
Ze geven een keurmerk uit aan proshops die hem verdienen.
Als een proshop het IBPSIA keurmerk heeft kan een bowler er vanuit gaan dat diegene die uw hand opmeet en de bal boort voldoende kennis heeft van zaken.

Wij zijn er dan ook trots op om IBPSIA lid te mogen zijn!

Buiten het lidmaatschap zijn er voor ons, en onze klanten nog veel meer voordelen, zo is er een netwerk van professionals die bij ingewikkelde boorkwesties altijd bereikbaar zijn voor raad en daad. Bovendien zijn er enkele leveranciers die ons korting geven, wat voor onze bowlers weer betekent dat zij de goederen ook goedkoper kunnen kopen.

 openingstijden      
 maandag tot en met vrijdag     12.00 uur  0.00 uur
 zaterdag 10.00 uur - 0.00 uur
 zondag 11.00 uur - 22.00 uur